tisdag 11 november 2014

Casey - Lik mamma Raven

Sommarn närmar sig med stormsteg och temperaturen stiger. Det är inte bara Raven som saknar kylan och snön. Katten Bella sover nu mera mest då temperaturen och luftfuktigheten i staden gör henne trött. 

Sabina och Lexi leker mycket ihop nu när Lexi lärt sig prata lite. De leker ibland med dockor och ibland tittut men för det mesta leker de mamma och dotter. Sabina lagar maten och Lexi äter den. De kommer riktigt bra överens och de är en lättnad då huset inte är tillräckligt stort för att ge barnen egna rum. 

Sabina har äntligen fått några vänner. Anna Klein, en flicka som precis flyttat till Mayfield har blivit Sabinas vän. Hon är lite yngre än Sabina men hon har i alla fall mer än låtsaskompisen och Joaquin nu. 

Raven börjar känna sig gammal. Det knakar i lederna tidigt på morgonen och gå ner för trappan för att slänga skärpet är en pina de riktigt hemska dagarna.

Så kommer den där dagen Sabina längtat efter. Hon fyller äntligen år och ska byta klass. Bara några få år kvar i skolan innan hon kan börja jobba. Vad hon vill bli vet hon inte riktigt än men universitetet känns långt borta då familjen inte har råd att skicka alla tre barnen och hon kan inte med att fråga mamma och pappa efter pengar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar