torsdag 13 november 2014

Casey - Slagsmål

 
Sommar kommer till Mayfield Spring men tyvärr kommer bara dåligt väder som förstör den första lediga dagen.

Sabina som tänkt cykla till havet och bada får tänka om och skurar istället golvet för att hjälpa mamma och pappa med städningen. 


Tvillingarna blir äntligen barn. Första dagen i skolan var lång och trög. De båda hittade inga vänner första dagen så de går hem själv och leker med klossarna.

Sabina är inte den enda i familjen som har problem med vänner. Draco har lika svårt med andra barn som hon. Lexi däremot har redan flera vänner efter ett par dagar i skolan. Raven och Apollo vet inte riktigt vad de ska göra. Det finns bara en skola i Mayfield Springs.

Så kommer en sådan där dag då alla problem kanske kan försvinna. Raven som betalar räkningarna stöter på ett brev som är adresserat till Apollo. Hans gamla farfar har gått bort och Apollo är den enda som finns kvar i familjen. En halv förmögenhet lämnas till Apollo och drömmen om att kunna flytta till ett hus där alla barnen får plats är inom räckhåll.

Föräldrarna var dock lite tveksamma till att flytta. De trivs bra i den nya staden och kan se sig själva bli gamla här. 
Men så händer det där som inte får hända. Sabina hamnar i bråk en dag efter skolan med en av killarna som retats med henne sedan de kom till Mayfield Springs. Hon kommer hem blåslagen med söndriga kläder. Raven bestämmer sig med en gång att börja packa. De ska flytta om det så är det sista hon gör! Ingen ska kunna komma åt hennes dotter igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar