torsdag 12 december 2013

Familjen Avnor - kapitel 5

 Hösten kom med stormsteg och den varma ökenstaden fick dagliga regnskurar. Att cykla till jobbet var inget som Terry tyckte var mysigt längre. Speciellt inte som hon inte hade några riktigt bra vattentäta skor. 

 Det fanns dock en sak som hösten drog med sig som Terry gillade och det var Conrad. Han hade bjudit ut Terry flera gånger den senaste tiden. Det var först i slutet av oktober som Terry vågade bjuda hem honom till sig för en mysig kväll. 

 Conrad jobbade mycket och bodde själv vilket gjorde att han sällan lagade hemlagad mat. Han uppskattade Terrys mat och maten blev ännu godare när han visste att hon hade gjort maten speciellt för honom. 

 De hade en mycket trevlig kväll med kortspel och en god kaka som Terry hade lagat. Det var först mycket sent på natten som Terry insåg att Conrad antagligen skulle behöva sova över. Det var något pinsamt och obekvämt när de gjorde sig i ordning för sängen. Conrad somnade snabbt men Terry låg vaken och stirrade upp i taket. 
 Morgonen efter var tyst och pinsam. För att dölja den obekväma situationen läste Conrad tidningen medan Terry gjorde frukost. Han kommenterade några händelser för att starta en konversation men Terry nickade mest. 
Tur var det när Terry äntligen behövde gå till jobbet och den pinsamma morgonen äntligen skulle ta slut. Hon ångrade sig lite över att ha låtit Conrad stanna. De hade inte gjort något men ändå hade det lyckats bli konstigt mellan dem. Men precis innan hon skulle gå tog Conrad tillfället i akt och kysste henne. Rodnande cyklade Terry till jobbet.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar