torsdag 16 oktober 2014

Casey - "Har du testat dig?"

 Raven är nöjd och faktiskt riktigt lycklig ihop med Apollo. De bor på en liten yta och saker går sönder jämt och ständigt men kul har de och hon tror faktiskt att hon älskar honom. Det ända som dämpar hennes lycka är den dåliga lönen och influensan hon åkt på.

 Dock så har Apollo något riktigt bra att berätta en kväll när han kommer hem från jobbet. Han har blivit befordrad och tjänar bra mycket bättre än innan. Allt firas med en fin middag och mys framför tv:n. 

 Efter dagar med spya har Raven fått nog. Influensan försvinner inte och de goda pannkakorna som Apollo gör till henne under sina lediga dagar hostas upp i toaletten. Hon blir orolig när hon upptäcker att hon är sen! Mensen har uteblivit.

 I panik ringer hon till Lara som hon fikar med varje gång lönen räcker så långt. Raven skriker i telefonen om bebisar och nappar. Lara får skrika tillbaka för att överösta sin stressade vän.
"Har du testat dig?"

Raven vet inte om hon ska gåta när hon upptäcker att testet är positivitet. Hur ska de ha råd med ett barn. De pengar som sparats skulle gå till en större lägenhet eller kanske ett litet hus i utkanten av staden.
Apollo som kommer hem sent den kvällen efter att ha jobbat över reagerar inte bra när han se sin flickvän med en mammabok i handen.
"NEJ!" Skriker han och slänger sovrumsdörren som sig. Raven hinner inte ens säga något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar