tisdag 26 november 2013

Salmon - Del 1

 Jag börjar utmaningen med att sända iväg Eleanor till vetenskapsbyggnaden för att skaffa ett jobb. Har aldrig riktigt spelat i Hidden Springs så jag blev väldigt glatt överraskad när jag upptäckte att hon bodde granne med byggnaden. Det är hennes hus man ser i bakgrunden. 

 Eftersom jag inte kan hitta någonstans att träna på trädgårdsfärdigheten så får de sista simdalerna hon har gå till att köpa en bok om plantering. Dessutom hade hon en önskan om att gå till bokhandeln! 

 Börjar inse att om jag bara ska följa Eleanors önskningar så kommer vi aldrig hitta en make som kan hjälpa oss att föra vidare släkten. Det ända hon vill göra är att läsa och lära sig händighet. 

 Gillar verkligen Hidden Springs miljö. Vet faktiskt inte varför jag aldrig spelat i staden. Har bara tittat i den en snabbis men trivdes inte riktigt och efter det har jaga adlrig rört staden igen. 

 Eftersom att Eleanor bara läser så letar jag runt i staden efter någon snygging och oj vilken tur jag har! Gregorio Myresvärld går en bit bort så jag sänder över Eleanor så att hon kan lära känna honom. Är det bara jag eller är namnet Gregorio fult? Kollade upp på nätet och i det engelska spelet heter han Hector Mendoza vilket låter bättre enligt mig, så Hector it is! 
 Den här utmaningen börjar bra. Hector är singel så det är bara för Eleanor att köra på. Ge honom dina bästa moves girl! 

 Seriöst EA?! Vad är det där för hemska arbetskläder? Vem sätter klackskor på någon som ska jobba i ett labb?

 Vi har fått sällskap O.O

 Efter jobbet bjuder Eleanor (läs: jag tvingar henne) in Hector som blir väldigt glad (läs:hoppas jag) över hennes inbjudan.

 Hon stöter lite och det verkar gå bra! 

 
 
 Det där gick dock inte så bra...

 Vilket Eleanor insåg också...

 Hector blir ytterst sur och ställer sig i ett hörn och spelar gitarr. 

 Och förstör Eleanors toalett innan han lämnar. 

 YO MAN!

 Eleanor blir inte speciellt glad på Hector dagen efter när hon upptäcker att han proppat igen hennes toalett.

 Men hon förlåter honom.

 Och efter deras långa 3 timmars förhållande så flyttar han in. 

VArför inte använda toaletten som var närmare sovrummet?

 HALLÅ! Akta tomten! 

 Eftersom att de där idiotiska böckerna är ganska dyra så får Eleanor starta en liten trädgård med alla möjliga plantor. Äpplen, tomater och några örter som jag inte har den blekaste aning om vad de heter.

 Älskar hur lycklig hon ser ut. Hon måste ha glömt att hon hatar barn. 

 Hector däremot har inget emot barn och blir glad när Eleanor berättar om graviditeten.

 "Hej lillen, jag är din pappa." 

 Den ledsna clownen. Saknar honom lite, men bara lite.

 "Hallå du står i vägen. Flytta på dig."

 Förutom att hon ska klämma ut ett barn så trycker hon fingrarna rätt in i magen och Hector sympatiserar genom att vrida armarna av sig. 

 What are you doing? 

 Ja men det här är ju logiskt! Föder sitt första barn i köket och går sedan ut till kanten av tomten för att föda det andra. Strålande logik Eleanor. 

Det blev två små flickor vid namn Ann-Marie Salmon och Prudence Salmon. Båda namnen framtagna med hjälp av denna sida http://www.behindthename.com/random/

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar