fredag 15 augusti 2014

Bilder från familjen Moon

Jag har spelet en familj nu i snart 2 veckor. Jag är fortfarande på första generationen. Började med att skicka min sim Tilly Kinell till universitetet där hon träffade sin man. Deras första och ända biologiska barn blev Nathan, en aktiv och musikalisk kille som liknar sin far. 
 Eftersom att Tilly hade en annan fling under sina universitetsveckor så gjorde Anoki slut på grund av att hon varit otrogen. Det tog lång tid innan de blev sams igen så under tiden adopterade Tilly en dotter som fick namnet Lilly. Riktigt söt är hon. Hon blev snabbt min favorit fastän hon inte tål konst och är snobb. 

 Anoki förlät Tilly till slut och de gifte sig (och lever just nu lyckliga i alla sina dar). Detta är hans försök att ha roligt på familjens första utedag sedan han och Tilly blev sams. 
Precis som för alla andra simar så går det där med att snurra med någon annan riktigt dåligt. Älskar den interaktionen och det ser ju så roligt ut när de ramlar.
 
Familjens 2 påsk-tomtar hälsar er hej och hejdå och hoppas att familjen Moon får mer uppmärksamhet på internet innan The Sims 4 kommer den 4 september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar